WordPress oktatás online

WordPress online tanfolyam lépésről-lépésre

WordPress oktatás kezdő csomag tartalmaz minden olyan weboldal funkciókat és annak plugin bemutatásait, amelyek általában minden weboldal elengedhetetlen kellékei. Ezért nagyon stabil alapot kapsz a továbbiakhoz és nem lesz nehéz komplex weboldalt készítened. WordPress oktatás kezdőknek bemutatása lépésről-lépésre történik, mint ahogy azt élőben Neked végre kell hajtani részletes útmutatással.

         WORDPRESS TELEPÍTÉST BÁRKI MEGTUDJA OLDANI TE IS.


Miért nem videós, esetleg szöveges leírással történnek a bemutatók? Mindegyiknek van előnye és kevésbé előnyös oldala.
A screenshot (képernyő pillanat képek) bemutatónak előnye, hogy a kezdő, akinek nincs rutinja hamar átlátni az Ő saját tempójába haladhat (gyorsabban-lassabban ugorhat át részeket) miközben nem kell stop-start videóra is figyelni. 
A videónak előnye, hogy folyamatában lehet látni a műveletet, az említett kompromisszum mellet. Azt hiszem a kettőt kísérlem meg ötvözni ez így lassabb, de mindenki tetszése szerint választhat. 
WordPress oktatás kezdő csomag tartalmaz minden olyan weboldal funkciókat és annak plugin bemutatásait, amelyek általában a weboldalak elengedhetetlen kelléke. Reméljük elégedett leszel a WordPress oktatással, de bármilyen kérdésed van kérdezz az adott tartalom alatt, vagy késlekedés esetén közvetlenül itt >>>

WORDPRESS TELEPÍTÉS KEZDŐKNEK LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE 
                                                                                                kattints ide>>>   

Ha előtte szeretnéd tudni miért jó a WordPress cms weboldalkészítő rendszer?  lásd itt>>

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.